Få hjelp til skattemeldingen

Gruer du deg til skattemeldingen kommer og synes det er vanskelig å levere den? Jeg kan hjelpe deg.
Lever skattemeldingen med rette fradrag, på rett tid og uten frustrasjon med personlig veiledning. Skattemeldingen sendes ut mellom 7. til 21. mars 2024. 

 

Ja, jeg trenger hjelp

1personlig hjelp til din skattemelding via Zoom.

 

2Lever skattemeldingen til rett tid, med rette fradrag og uten frustrasjon og bekymringer. 

 

3Bli så trygg at du neste år kan levere  skattemeldingen på egenhånd.

Få personlig hjelp med din skattemelding.  Vi gir oss ikke før du forstår det som står i skattemeldingen din og hvorfor. Bli så trygg at du neste år leverer skattemeldingen på egehånd, enkelt og raskt. 

Ja, jeg trenger hjelp
Fra Margrethe:


Å få hjelp til skattemeldingen er en investering til å bli trygg og mestre.

Kunnskapen du får på møtet gir trygghet og hindrer frustrasjon. 

 

 

Sindre Wiig Nordby

"Margrethe endte med å spare meg for mer penger enn hun kostet. Det var overraskende digg. Ikke hadde jeg forventning om det, og ikke var det grunnen for at jeg booket henne heller. Grunnen er at jeg hater skattemeldingen! Jeg har ikke lyst til å bruke tid på det. Jeg har mye heller lyst til å bruke tiden på det jeg syns er gøy. Nemlig det jeg jobber med. Derfor booket jeg Margrethe. Og også for å kunne slappe helt av på at jeg ikke gjorde noen feil som skattemyndighetene kunne komme med om 3 år og bøtelegge meg for det.

Hun visste nøyaktig hva hun ville ha meg til å gjøre fra start til slutt. Jeg slapp å tenke selv. Som var akkurat det jeg hadde håpet på. En ekspert som bare gjør hele jobben perfekt for meg. Akkurat som når du booker en PT så forteller han/hun deg bare hva du skal gjøre, mens han/hun har kontroll. Om jeg skal gjette på en grunn for hvorfor Margrethe har så stålkontroll, så er det fordi hun sitter på andre siden av zoomskjermen og koser seg. Hun syns faktisk at skattemeldingen er gøy! Og godt humør smitter fort over på meg, så selv om jeg bare gjorde som hun ba meg om, så hadde jeg ikke en kjedelig halvannen time. F.eks når hun løste den ene "floka" vi kom over så lo hun og gned seg i hendene og hadde en liten minifeiring på andre siden av zoomskjermen."

Det er stor pågang, så ikke vent med å sende inn forespørsel

 


 

Få personlig hjelp og coaching, slik at du blir trygg på din skattemelding. 

 

Send inn forespørsel
Referanser

Hvert år gruer jeg meg for skattemeldingen som skal leveres. Jeg vet at jeg har ganske god kontroll på parier og tall, men synes likevel det er et maretritt og gå igjennom skattemelidngen og sjekke at alt stemmer og at jeg får med alle fradragene. Jeg opplever at den aldri stemmer, så jeg kan jo ikke lukke øynene og håpe på at alt skal gå bra. Jeg kjenner Margrethe fra før og avtalte et møte med henne.

Vi møttes på skype slik at vi kunne dele skjerm. Det eneste jeg måtte var å ha all dokumentasjon tilgjengelig. Margrethe guidet meg gjennom hele skattemeldingen og oppgaven for min utleieleilighet. Etter 2,5 timer med hyggelig jobbing var saken ute av verden og jeg var utrolig lettet. Jeg vet hvem jeg skal ringe til neste år. Anbefales, både til skattemeldingen og til din privatøkonomi. 


- Reidun Hildre

Jeg har i år testet dette supre opplegget til Margrethe Otto Skar. Ikke bare har jeg fått en relasjon til et fantastisk mennekse, men jeg har også spart eller rett og slett tjent masse penger. Når hun hjalp meg med skattemeldingen så fant hun fradrag som gjorde at jeg tjente ca. 20.000 kroner.

Dette passer for de fleste og er en tjeneste som gjør at du både får oversikt over privatøkonomien din og får levert skattemeldingen på samme tid. Denne tjenesten er kanskje det som skal til for at du får råd til det du egetnlig tror du ikke kan unne deg.

Løp og kjøp!


- Kristin Korslund

Spar tid, penger og frustrasjon

 

Jeg kan love deg at du vil spare tid og frustrasjon. Men om du vil spare penger, det kan jeg dessverre ikke love deg. Flere av mine kunder har spart betydlige beløp, og har spart inn investeringen ved å kjøpe hjelp. 

Alle sparte mye frustrasjon. Og mange kommer tilbake år etter år for å få hjelp. 

Personlig hjelp til Skattemeldingen
Alle som får hjelp med Skattemeldingen fra meg, får full opplæring og forklaring i egen skattemelding. Mitt mål er at du skal forstå skattemeldingen din, slik at du neste år føler deg trygg på at du både forstår det som står der og kan fylle den ut på egenhånd. 

Send inn skjemaet til høyre og forklar hva du trenger hjelp med. Du vil får et raskt svar om jeg kan hjelpe deg. Når du har akseptert tilbudet, så finner vi et tidspunkt hvor vi møtes. Jeg møter alle mine kunder på Zoom. Du vil få tilsendt lenken i forkant av møte. 

Når møte er bekreftet sender jeg deg faktura som betales før møte. 

Få hjelp her

Fyll ut og send inn dette skjemaet for å få hjelp. Du får raskt svar!

Vi vil ikke sende spam. Du vil kunne avmelde deg e-post når du ønsker.

Skattemelding for lønnsmottaker og pensjonister

NOK 3.500,-

Ink. mva

 • Personlig møte på Zoom i inntil 1 1/2 time
 • Gjennomgang og forklaring av din skattemelding 
 • Utfylling og endring av de postene som trengs å endres
 • Tid til alle dine spørsmål
Fyll ut forespørsel

Skattemelding for lønnsmottaker med utleieleilighet el. krypto

NOK 4.500,-

ink. mva

 • Personlig møte på Zoom i inntil 2 timer
 • Gjennomgang og forklaring og utfylling av din personlige skattemelding
 • Gjennomgang og utfylling av regnskap for utleieenhet
 • Tid til alle dine spørsmål
Fyll ut forespørsel

Skattemelding for enkeltpersonforetak og næringsdrivende

NOK 4.500,-

Pluss MVA

 • Personlig møte på Zoom i inntil 2 1/2 time
 • Gjennomgang av regnskap og alle fradrag i bedriftens regnskap. 
 • Utfylling av næringsspesifikasjon
 • Gjennomgang av personlig skattemelding og endring og utfylling av denne
 • Tid til alle dine spørsmål
Fyll ut forespørsel
Spørsmål & Svar