Jeg feirer stolt 10 år som businesseier!

Jan 31, 2023
Første

Denne måneden feirer jeg 10 år i business. Det vil si det er 10 år siden jeg ved et tryllslag fant det jeg skulle gjøre i laaang tid fremover. Kanskje du tror at det var helt tilfeldig og at jeg var lykkelig i en lønnet jobb, også ramlet denne ideen plutselig ned i hodet mitt? Nope! Som for mange andre var jeg i en svært krevende livssituasjon og jeg var sykmeldt. Livet var ikke godt.

Samtidig skjønte jeg at det ikke var noe mer for meg å gjøre i den jobben jeg var. Jeg hadde lest en tekst om motivasjon det gikk opp for meg at det å skulle motivere meg for å gå på jobb  hver eneste dag var unødvendig strevsomt. Dette tok jeg opp med mentoren min. Vi var enige, jeg var ferdig i jobben min. Det neste skrittet var å si den opp. Det ble en fin opplevelse hvor jeg ble møtt med masse støtte og kjærlighet i min beslutning. Jeg begynte å lete etter en jobb hvor jeg kunne jobbe med hjertet.

Spørsmålet som endret alt!
Det lød omtrent som dette: Margrethe, hvordan får du så mye ut av pengene dine? Og der falt mynten på plass og jeg skjønte med en gang at dette skulle jeg drive med. Jeg skulle hjelpe folk å få mer ut av pengene sine.

3 uker senere hadde jeg kjøpt domene og fått laget min første hjemmeside med blogg, FB side og e-post adresse. Jeg begynte å blogge, i det skjulte. For jeg var flau. Når mannen min fikk vite det så sa han at dette er det samme som å selge sand i Sahara. Og jeg lovet å slutte når sparepengene mine var brukt opp. Det var vanskelig å tro på meg selv, min forretningside og det jeg hadde startet.

Første kvartal av 2013 var svært innholdsrike. Jeg var syk, sykmeldt, vi holdt på å bygge hus, jeg sa opp jobben og jeg startet en egen bedrift fra scratch på bakgrunn av et dette spørsmålet fra min venninne. Det viste seg at jeg også var gravid… Ikke helt planlagt, beviset er at huset vårt mangler et ekstra soverommet.

Fast forward…
I slutten av 2014 fikk jeg mine første kunder.
Februar 2015 hadde jeg 8 testkunder for å se om konseptet holdt (det gjorde det)
Juni 2015 hadde jeg min første Facebook annonse og fikk 10 betalende kunder
Høsten 2015 hadde jeg mitt første webinar og lanserte mitt første onlinekurs

Så gikk det slag i slag

10 år etter har jeg hjulpet 100-vis av personer
Nå i februar 2023 har jeg hatt 100-vis av personer og par gjennom mine kurs, min medlemsportal og til personlig veiledning. Jeg har levd av bedriften min og jobbet fulltid i den de siste 5 årene. Å skape min egen arbeidsplass tilpasset egen helse, familie og interesse er et privilege jeg takker for hver eneste dag. Jeg kan nesten ikke forstå at jeg turte.

Som du skjønner så stoppet jeg ikke når sparepengene var oppbrukt. Jeg har fortsatt, og jeg har aldri angret. Det er lenge siden bedriften min var en godt bevart hemmelighet. Flere ganger har jeg blitt stoppet av folk som kjenner meg igjen og vil slå av en prat. Det skjer overalt og er veldig hyggelig.

Det viktigste er at jeg får lov å komme tett på mennesker som trenger min hjelp og kunnskap. Hvor jeg får lov og tilliten til å gjøre en forskjell. Og det fineste jeg vet er når jeg får meldinger med hva som har skjedd for de fordi de tok sjansen og brukte en økonomiveileder. Eller en økonomicoach.

Jeg er overbevist om at det finnes så mye mer mellom himmel og jord enn det vi kan se og ta på. Dette bruker jeg aktivt i min veiledning, og det er langt mer enn økonomi vi snakker om. Penger er en nøytral energi som vi alle kan lære oss å tiltrekke. Men det er like viktig å bruke pengene dine slik du trenger det, og ta hensyn til dine egne behov og drømmer. Få mest mulig ut av ressursen og ikke minst ha en trygg grunnmur å stå på slik at du kan møte forberedt på de utfordringer og problemer som du møter. Jeg trekker tarotkort, jeg lærer meg om Human Design og jeg elsker å manifistere.

Livet handler om å ha det mest mulig moro
Det er opp til deg å søke etter det som gir deg tilfredshet og glede. Et av mine motto er: Livet handler om å ha det mest mulig moro. Og det er opp til deg å fylle ditt liv med fjas og trivsel. Latter og hygge. Jeg tror du får det så mye bedre når du velger å det bra, selv om du også kan ha det dårlig eller opplever sorg.

Jeg er overbevist om at jeg kommer til å jobbe leeeenge med dette. Fordi jeg elsker jobben min, kundene mine (dere er verdens beste) og jeg gleder meg til å sette meg ned på pulten min hver eneste dag. Jeg har hjemmekontor og jeg elsker det!

Nå skal jeg feire 10 år! Og det skal jeg gjøre med kunder, samarbeidspartnere, kollegaer og venner til et skikkelig vinterbad!

Det blir fest på Facebook og Instagram denne måneden også, med masse smarte råd og tanker slik at du finner inspirasjon til å gjøre det du har behov for i økonomien din.

Takk for følget så langt, jeg gleder meg til de neste årene som økonomiforenkler.

Sjokkert over sortering av søppel

Nov 29, 2023

Vår erfaring med å bytte hus i sommerferien

Jul 04, 2023

Jeg feirer stolt 10 år som businesseier!

Jan 31, 2023